Vi bygger Nord-Norges største kommersielle filmstudio - DEADLINE MEDIA
Loading...

Vi bygger Nord-Norges største kommersielle filmstudio!

Endelig kan vi fortelle hemmeligheten vi har holdt på så lenge – i 2020 starter vi byggingen av nye lokaler i Vesterålen, som blant annet vil romme et film- og TV-studio Nord-Norge ikke har sett maken til.

Drømmen har vært der lenge, og snart starter arbeidet. Hvorfor? Det er mange grunner, men den viktigste; vi tror på næringa vår, og vi vil være med å utvikle Nord-Norge.

Nye lokaler som rommer “alt”

En annen grunn, er at vi lenge har vært på utkikk etter nye lokaler. Det er mange årsaker til det – blant annet at vi har utrolig mye utstyr stående på et eksternt lager i dag, noe som er både tungvint og en skikkelig tidstyv. Vi har jo materialet til en hel festival stående, alt fra scene, skjermer og lysrigg, til telt, benker og verdens største torskekjeft. I de nye lokalene vil lageret være samlokalisert med kontoret, noe som vil gjøre tilgjengeligheten mye bedre. Et annet viktig moment er at bedre lagerfasiliteter vil gjøre det lettere for oss å tilgjengeliggjøre det filmutstyret vi har. Dette kan også bety mye for filmbransjen i regionen generelt. Det er få produksjonsselskaper som eier utstyr selv, de leier. Men i vår region er det ikke så god tilgang på det rette utstyret, men det kan vi altså nå gjøre noe med. Når vi får et lager som faktisk er laget for å huse filmutstyr, blir det en enklere operasjon å få leid ut utstyr. Det er bra for oss, og for andre i bransjen.

NYSKJERRIG PÅ HVA VI JOBBER MED?
Filmstudio rigget for fremtiden

Lageret vårt har tidvis også fungert som filmstudio – for eksempel på denne og denne filmen. Selv om filmene ble bra, er det er selvfølgelig ikke optimalt, og vi gleder oss veldig til å få et fullverdig studio som står klart til en hver tid. Dette vil selvfølgelig også kunne brukes av andre filmskapere og gir enda flere muligheter i Nord-Norge. 2019 har vært er svært hektisk og spennende år, som har bydd på muligheter vi ikke engang hadde turt å drømme om. Resultatet er at vi er i vekst, og dette bygget er en naturlig del av kombinasjonen av denne veksten, ambisjonene våre for oss selv og for Nord-Norge.

Plass til mer kreativitet

Det skal selvfølgelig også være kontorer i det nye bygget, og her er det plass til flere kreative hoder. Det er fordi vi ønsker å skape et kreativt miljø rundt oss, og mener at å legge til rette for vekst er et felles ansvar vi som har vært i bransjen en stund har. 

Kuda

Selskapet som har kjøpt tomten og som står for både riving av eksisterende bygningsmasse og bygging av det nye bygget er Kuda Eiendom. Selskapet eies i sin helhet av Deadline Holding AS og inngår i konsernet som også eier selskapene Deadline Media og Film AS og Deadline Event AS. Konsernet er i sin helhet eid av vår egen Stein Inge Pedersen, som vi synes er helt rå som legger handling bak drømmene våre.

Klar om to år

Herligheten skal være innflyttingsklar om to år, og har du lyst å være med på flyttelasset er det bare å ta kontakt!

KONTAKT OSS
2019-12-18T20:49:50+00:00