Takk for 2018 - DEADLINE MEDIA - Takk for 2018
Loading...

Takk-for-i-år-utgaven

Herreminhatt da var vi her igjen.

Det er igjen tid for å se litt i bakspeilet – men aller mest har vi lyst å se fremover.
Ikke fordi 2018 ikke har vært et rått år, for det har det virkelig!

2018 
Skalleprosjekt

Året startet med første møte i det kreative samarbeidet Skallebanken. Vi er med i et prosjekt der noen av de beste skallene i Nordland stikker skallene sammen, og på den måten kan plukke ut det beste hodene til enkeltprosjekter. På den måten kan vi ta på oss større prosjekter og levere bredere og bedre kompetanse til våre kunder. En klassisk vinn-vinn!

Filmprosjekt

I år har Katrine fått masse ny og nyttig læring “on set”. Vi leverte koordinatortjenester på kortfilmen “HÆSTKUK” som har premiere på Tromsø Internasjonale Filmfestival i januar. Med produsenten Ragna Nordhus Midtgard fra MER FILM som mentor fikk markedsføreren smaken på settlivet og ikke minst lyst til å ta opp ridesporten igjen! Filmen er regissert av bodødame og manusforfatter Aasne Vaa og vi gleder oss stort til premiere.

Vår egen film Hermann, regissert og skrevet av Tord Theodor Olsen, hadde premiere på Barnefilmfestivalen i Kristiansand i april. Det var stort!

TVprosjekt

Senere på høsten banket selveste NRK på døren og trengte våre tjenester under en innspilling i Henningsvær – under storproduksjonen 22. juli. I første runde var vi med på casting av nøkkelroller, og etterpå brettet Katrine ivrig opp armene igjen, denne gangen som statistansvarlig, med god hjelp fra Henriette.

I tillegg har Kevin gjort klipp og foto på TVdokumentaren om flyulykken som fant sted på Helgeland i 1988. Den heter Torghatten og gikk på NRK 1 på 30årsmarkeringen for ulykken i mai i år.

Sorteringsprosjekt

Vi er så heldige å ha Iris Salten som kunde, og det er en gjeng som vet å pushe grenser i kommunikasjonen, og utfordre både seg selv og oss på hva som blir det neste store. I år fikk Katrine og Robin være med da selveste ordføreren sparket i gang strandryddeaksjonen på vakre Bliksvær, og vi har hatt en phootoshoot med selveste superfortograf Nadia Norskott på Vikan. Det ble det selvfølgelig film av!

Ekstra gøy er det jo da at RenoVest også har lyst å leke med oss – og leke fikk de, da Thomas produserte denne fantastiske filmen for dem. Sortering er gøy – det kan vi skrive under på!

Festivalprosjekt

Dette punktet kunne bare handlet om den fantastiske jobben Henriette, Stein-Inge, Inger Berit og resten av Deadline Event gjør med Fæsterålen, og at vi slo både publikumsrekord og omsetningsrekord i år (Hurra!). Men det handler også om at vi fikk være med da Sparebanken Nord-Norge lanserte tidenes event i Harstad; GLØD. Et utrolig gøy prosjekt hvor vi fikk filme ildsjelene som står på for idretts-og organisasjonsnorge dag ut og dag inn. En snill dag på jobb, for å si det sånn. I tillegg var Deadline Event med på den praktiske eventproduksjonen – sinnsykt gøy!

På toppen av dette har vi lansert en egen “festival” for næringslivet (også kalt konferanse): PLOGkonfreansen skal inspirere og motivere bedrifter i Nord-Norge til å tørre å tenke større, og strekke seg lengre for å sikre vekst og utvikling i nord. Du kan melde deg på her.

Det-som-betyr-noe-prosjekt

I høst var Robin og Thomas ute å gjorde en skikkelig viktig jobb. En aksjonsfilm for Øyriket utenfor Harstad, som står i fare for å miste ambulansebåttilbudet sitt. Selv om vi har sett den tusen ganger, gir den oss fortsatt frysninger og klump i halsen. Ekstra tusen takk til Bendik, som lot oss låne den flotte sangen sin <3

Samferdselsprosjekt

Som kommunikasjonsleverandør for samferdselsavdelingen i Nordland fylkeskommune får vi jobbe med noe av det vi liker aller best – nemlig vakre naturbilder. Som vi alle vet er Nordland fullspekket av natur, og fotografene våre sier ikke nei takk til å lufte dronen. Men for å virkelig nå ut til folk med viktige beskjeder leide vi inn ekstern hjelp – Kliff Arne fra Selve Narvik. Aldri har vi opplevd en sånn respons som med han. Ingen tvil om at denne karen appellerer til den indre nordlending i både nordlendinger og søringer!

Ikke nok med det, vi fikk også med oss Bjørn Sundquist på laget, da vi skulle fortelle om den vakre nordlandsnaturen som kollektivtilbudet i Nordland lar oss oppleve. Kevin og Martin var relativt starstruck etter en time med han i studio!

Nettsideprosjekt

I løpet av året har Deadline Media fått ny nettside, og ikke nok med det – vi har startetdenne “bloggen” hvor vi skriver om det som opptar oss innen kreativ kommunikasjon og markedsføring. Vi delte blant annet denne posten om hvordan man nå kan gå inn å se hva en bedrift annonserer med på facebook, uten innloggingstilgang.

Prosjektlykke

Det er så mange flere prosjekter vi gjerne skulle nevnt. Vi er evig takknemlige for at vi har så mange og varierte kunder som tar oss med på sine reiser.

I år som i fjor er det noen som kommer og noen som går. I vår valgte Tord å forlate oss, til fordel for å starte eget selskap. Trist for oss, men gøy for han – og vi jobber fortsatt mye sammen. Også fikk vi ny kreativ leder – Martin Meisterlin kom fra stillingen som salgssjef i VOL Marked i juni – og vi er superglade for å ha han på laget!

Her ser du vårt showreel for 2018, med smakebiter fra noen av årets prosjekter.

TAKK FOR 2018 FOLKENS – vi digger dere!
2019

Tida er også kommet for å se fremover.
2019 ser lyst ut for vår del. Vi har flere veldig spennende prosjekter som PLOG og Fæsterålen, i tillegg til oppdrag for offentlige aktører og privat næringsliv.

Vårt løfte for det nye året til oss selv og til våre kunder, er at vi skal hylle kreativiteten.
2019 skal leves i kreativitetens navn.

Vi skal tørre å pushe grenser, tenke utenfor boksen, og skape fantastisk innhold som blir lagt merke til.
Vi skal levere kvalitet i alle ledd.
Vi skal fortelle nydelige, vonde, vakre og artige historier.

I tillegg skal 2019 også bli samhandlingens år. Vi skal kjempe for mer samarbeid i en bransje som er veldig konkurransepreget. Vi skal legge til rette for at regionen skal vokse, og det skal vi gjøre gjennom å samarbeide med våre likemenn – våre “konkurrenter”, for å lande større prosjekter, for å levere bedre resultater og for å sette Nord-Norge på det kreative kartet.

Med ønske om et fantastisk nytt år <3
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV
2019-05-03T13:36:25+00:00