Loading...

Vi søker prosjektleder!

Vi er så heldige som får flere og flere kunder som vil jobbe med oss. Så nå må vi ha en ny prosjektleder. 

Du skal være navet mellom kunden og alle involverte i teamet og sørge for at sluttproduktet blir bedre enn kunden forventer. Du har ansvaret for budsjett- og prosesstyring, og koordinering av aktiviteter og fremdriftsplaner. Du er den som beholder roen og smilet, når det koker. Lang erfaring fra markedsføring, sosiale medier, og innholdsproduksjon er et stort pluss, spesielt hvis du behersker digital markedsføring eller er en kløpper på å skrive gode tekster. 

Nysgjerrig på hva vi jobber med? Se hvem vi samarbeider med her. 

Du er ærekjær, nysgjerrig, ærlig og ekte, og alle vet hvor de har deg. Du har ambisjoner om å utvikle deg videre innen prosjektledelse eller rådgivning og du er tydelig, kundeorientert og veldig strukturert. Du har teft for effektiv kommunikasjon i sosiale medier, og skriver godt. Du er utadvendt og en relasjonsbygger.

Deadline Media

Vi er et team på ni ansatte som jobber tett enten det er med filmproduksjon, kommunikasjonsstrategi eller produksjon av innhold til digitale kampanjer og eventer. Vi strekker oss langt for å ha et godt og uformelt arbeidsmiljø, men ikke redd for å ha store ambisjoner med det vi gjør.

Å jobbe i Deadline Media betyr at man raskt bygger seg opp 360 graders erfaring innen markedsføring fordi vi jobber både med lokale, nasjonale og internasjonale merkevarer. Deadline Media er en hektisk, men helt klart en av de mest spennende arbeidsplassene innen markedsføring og filmproduksjon i Nord-Norge.

Arbeidssted: Bodø eller Sortland. Vi skal ha de beste. En del reising mellom plassene må påberegnes. 

For mer informasjon, ta kontakt med

Søknadsfrist: 25. august 2019

Tiltredelse: Snarest

Søknad sendes til martin@deadlinemedia.no

Kort om oss:

Deadline Media er Nord-Norges fremste produksjonsbyrå med over 25 års erfaring. Vi produserer film, TV og innhold til digitale kampanjer, eventer og sosiale medier. Vår unike TV-bakgrunn har gitt oss teft for å se hva som utløser engasjement, og vi er ærlige og effektive rådgivere i alle ledd, Teamet vårt består av kommunikasjonsrådgiver, prosjektleder, fotografer og tekstforfattere. Vi har en egen avdeling for film og TV-produksjon med egne innspillingsledere, produsent, manusforfatter, regissører, klippere, colorist, filmfotografer og b-foto. Vi tilbyr også location scouting i Lofoten, Vesterålen og Bodøregionen, og produserer også dokumentarer, kortfilm og spillefilm. Våre kontorer er på Sortland i Vesterålen og Bodø og har ni fast ansatte.

2019-07-25T13:57:41+00:00