Deadline Media søker prosjektleder - DEADLINE MEDIA

Vil du være med å utvikle morgendagens kommunikasjon? Vi søker en kreativ prosjektleder

Her er ei sånn standardsetning som alle bedrifter digger å skrive: På grunn av økende oppdragsmengde trenger vi en strukturert prosjektleder på Sortland.

Vi ser etter en kreativ person med hjerte for historiefortelling. En person med bakgrunn enten fra film- eller markedsføring som kan tilføre oss noe også på produksjonssiden. Som prosjektleder er du navet mellom kunden og alle involverte i teamet, og sørger for at sluttproduktet blir bedre enn kunden forventer. Du har ansvaret for budsjett- og prosesstyring, koordinering av aktiviteter og fremdriftsplaner. Du er den som beholder roen og smilet, når det koker.

HER KAN DU SE NOEN AV HISTORIENE VI HAR FORTALT
Deadline Media søker prosjektleder
Du er ærekjær, nysgjerrig, ærlig og ekte, og alle vet hvor de har deg. Du har ambisjoner og du er tydelig, kundeorientert og strukturert. Du har teft for effektiv kommunikasjon.Vi er et team på ti ansatte som jobber med filmproduksjon, kommunikasjonsstrategi, eventer og produksjon av innhold til digitale kampanjer. Vi har et godt og uformelt arbeidsmiljø, men ikke redd for å ha store ambisjoner. Vi er i vekst, og satser stort. Ikke bare på å bygge opp en spennende portefølje, men også på våre medarbeidere. Hos oss er det rom for å forme egen arbeidshverdag og gjennomføre prosjekter man drømmer om.I Deadline bygger du deg opp 360 graders erfaring innen markedsføring og er en spennende arbeidsplass for deg som brenner for markedsføring og filmproduksjon, med hektiske dager og høyt tempo.

Arbeidssted: Sortland. En del reising mellom kontorstedene Sortland og Bodø må påberegnes, i tillegg til reising i forbindelse med produksjoner. Vi kan bistå med flytting.

Stilling: 100 %

Søknadsfrist: 25. oktober.

Tiltredelse etter avtale

Søknad sendes inn på eksternt skjema HER.

For mer informasjon, ta kontakt med daglig leder: Martin Meisterlin, 976 55 658 eller martin@deadlinemedia.no

Deadline Media er Nord-Norges største produksjonsbyrå med over 25 års erfaring. Vi produserer film, TV og innhold til digitale kampanjer, eventer og sosiale medier. Vår unike TV-bakgrunn har gitt oss teft for å se hva som utløser engasjement, og vi har ærlige og effektive rådgivere i alle ledd. Det er i skjæringspunktet mellom den filmfaglige produksjonskompetansen og fremoverlente markedsførere at magien skjer – det er det kaller vi Deadlinemagien.

2020-10-25T10:47:17+00:00