Loading...

Vil du jobbe sammen med oss?

Vi er heldige som stadig får flere bedrifter og organisasjoner som vil jobbe sammen med oss, så nå trenger vi flere folk på laget, og leter etter en prosjektleder.

Hvem er du?

Du er navet mellom kunden og alle involverte i teamet, og sørger for at sluttproduktet blir bedre enn kunden forventer. Du har ansvaret for budsjett- og prosesstyring, koordinering av aktiviteter og fremdriftsplaner. Du er den som beholder roen og smilet, når det koker.

Vi ser etter en kreativ person med hjerte for historiefortelling. En person som liker å skrive, og som har erfaring fra markedsføring, sosiale medier, og innholdsproduksjon.

Du er ærekjær, nysgjerrig, ærlig og ekte, og alle vet hvor de har deg. Du har ambisjoner om å utvikle deg videre innen prosjektledelse eller rådgivning, og du er tydelig, kundeorientert og strukturert. Du har teft for effektiv kommunikasjon i sosiale medier, og skriver godt. Du er utadvendt en relasjonsbygger.

NYSKJERRIG PÅ HVA VI JOBBER MED?
Deadline Media
Hvem er vi?

Vi er et team på ni ansatte som jobber med filmproduksjon, kommunikasjonsstrategi eller produksjon av innhold til digitale kampanjer og eventer. Vi har et godt og uformelt arbeidsmiljø, men ikke redd for å ha store ambisjoner. Vi er i vekst, og satser stort. Ikke bare på å bygge opp en spennende portefølje, men også på våre medarbeidere. Hos oss er det rom for å forme egen arbeidshverdag og gjennomføre prosjekter man drømmer om. 

I Deadline Media bygger man seg opp 360 graders erfaring innen markedsføring og er en spennende arbeidsplass for deg som brenner for markedsføring og filmproduksjon, med hektiske dager og høyt tempo.

Arbeidssted: Bodø eller Sortland. En del reising mellom kontorstedene må påberegnes, i tillegg til reising i forbindelse med produksjoner. Bor du hverken i Bodø eller på Sortland? Ingen problem – vi kan bistå med flytting og å finne bolig!

For mer informasjon, ta kontakt med

Søknadsfrist: 10. mars 2020

Tiltredelse: Snarest

Søknad sendes til martin@deadlinemedia.no

Deadline Media er Nord-Norges største produksjonsbyrå med over 25 års erfaring. Vi produserer film, TV og innhold til digitale kampanjer, eventer og sosiale medier. Vår unike TV-bakgrunn har gitt oss teft for å se hva som utløser engasjement, og vi har ærlige og effektive rådgivere i alle ledd. Det er i skjæringspunktet mellom den filmfaglige produksjonskompetansen og fremoverlente markedsførere at magien skjer – det er det kaller vi Deadlinemagien.

2020-02-20T14:23:08+00:00