Loading...
DISTRIBUSJON2019-05-02T12:18:11+00:00

Project Description

Distribusjon

For at du skal oppnå best mulig resultat med innholdet du produserer eller kjøper, kan vi bistå deg med å distribuere dette innholdet. Dette kan vi gjøre på ulike måter, alt etter hvilke målgrupper du ønsker å nå, og hva du ønsker å oppnå med kommunikasjonen. Dersom du ikke har en klar plan med innholdet du har produsert, kan vi bistå deg med å utarbeide markedsplan og kampanjestrategi.

Egne kanaler

Vi kan være din forlengede hånd i dine egne kanaler, og styre disse for deg, slik at du kan drive med andre ting. En innleid markedsavdeling om du vil. Dette gjelder alle dine sosiale og digitale plattformer.

Programmatisk markedsføring

Programmatisk markedsføring åpner nye muligheter for alle som ønsker å nå ut til sin målgruppe på andre plattformer enn sine egne. Ved å bruke programmatisk markedsføring kan du få klikk og visninger på et bredt antall nettsider – men kun til dine spesifikke målgrupper. Du trenger ikke forholde deg til et stort antall distributører – kun oss, og vi kan bistå deg med å få visninger på de aller største nettsidene i Norge som VG, Nettavisen eller Finn, eller hos mindre lokalaviser til langt lavere pris enn å kjøpe annonseplass direkte hos disse.

Kino

Kino er en premiumflate som sikrer høy kvalitet både i innhold og konsum. Vi kan produsere kinoinnhold for deg, eller klippe om eksisterende innhold til å passe i denne kanalen. I tillegg tar vi oss av kontakt og distribusjon – alt du trenger å gjøre er å si hvilke kinoer du ønsker å vises på. Her kan du lese om hvorfor vi mener kino er en god investering

Våre tjenester

No posts found.

NYHETSBREV