Iris Salten - DEADLINE MEDIA
Loading...

Historien om ressursene

Vi produserer innhold for Iris Salten – et oppdrag som utfordrer oss, og som gir oss stor frihet både i forhold til form og innhold. Vi er forlengelsen av markedsavdelingen til Iris Salten, og oppdraget består av filmproduksjon, innholdsproduksjon, håndtering av sosiale media, distribusjon, markedsstrategisk rådgivning og prosjektledelse. I tett samarbeid med kommunikasjonsavdelingen i selskapet prøver vi å gjøre befolkningen i Salten bevisste på at det vi i dag ser på som avfall, er råstoffer til nye ressurser, og at det må behandles deretter. Dette gjør vi helt uten pekefingre og strenge søppelmenn.

Hverdagsheltene: Wastemen

Det er ikke uten grunn, at nordlendinger snakker mye om været. Vi har MYE vær, og noen mennesker trosser dette hver dag, for at resten av befolkingen skal kunne fortsette som før, upåvirket av dette. Iris ville hylle de som står i stormen – boktavelig talt, men også når renovasjonen ikke går som planlagt på grunn av eksterne faktorer. Med Wastemen tar vi det litt lengre, for å sette pris på nettopp dette, og ja – det er ekte renovatører.

Sammen medi Iris gjennomførte vi en storstilt premiere med “Iris Statuett”-utdeling, kaker og taler. Alt til ære for de som gjør det enkelt å gjøre det rette – nemlig å kildesortere avfallet, og sørge for at det blir gjenvunnet til nye ressurser.

Stilling ledig

Iris ville prøve nye metoder da de skulle ansette ny ITsjef for hele konsernet. Et oppdrag vi elsket. Tenk å få lage noe så målrettet i både form og distribusjon! Rett og slett et drømmeoppdrag – og et bevis på at den som våger vinner. For jammen fikk de ikke en haug med kvalifiserte søkere, i tillegg til super rekkevidde i  i sosiale medier.

KONTAKT OSS FOR EN PRAT OM KREATIV KOMMUNIKASJON

Gal etter glass

Gjennom kreativt utformede (og noe ekstreme) portretter setter Iris fokus på resirkulering og gjenvinning av de ulike avfallsfraksjonene. Hittil har vi produsert denne, som handler om glass og metall, og Dorullbonden. Prosjektene er kreative, samtidig som de har et viktig budskap. Humoren er lun og folkelig, uten å bli for masete og åpenbar, noe som har vist seg å fungere godt for Iris sin kommunikasjon.

Papirets siste reise

Til jul hadde Iris Salten et viktig budskap til sine kunder, nemlig at julepapiret ikke skal kastes i papiravfallet. Så hvorfor ikke gjør det til en hyggelig julehilsen som kan brukes år etter år? Som sagt, så gjort – og resultatet ser du her. God jul!

IrisSnutt

IrisSnuttene skal veilede folk, opplyse folk og gjøre det enklere for dem å gjøre det rette – på en lettfattelig måte. Du kan se alle snuttene på Facebooksiden til Iris.

Grønne Portretter

Iris sine Grønne Portretter er forankret i miljømagasinet IrisNytt. Magasinet løfter frem personer eller bedrifter som strekker seg lengre for miljøet, og som tar et tydelig standpunkt i forhold til det grønne skiftet.

Våre tjenester

2019-10-18T08:32:14+00:00