Hverdag! - DEADLINE MEDIA
Loading...

Hverdagsutgaven

“Alle dessa dagar som kom og gick, inte visste jag att det var livet”

Et kjent sitat som er alt for hyppig distribuert på wallsickers over det ganske land, av Stig Johansson. Men dog må vi innrømme at det er noe sannhet i denne utslitte klisjeen av en setning. Og nettopp derfor tenkte vi å fortelle litt om vår hverdag og livet i deadline den siste tiden.

Enda en premiere

Forrige nyhetsbrev handlet jo om vår kortfilmpremiere. Men jammen har vi ikke vært involvert i enda en premiere – denne gangen på TV. Vår fotograf og klipper Kevin har jobbet lenge sammen med Polarfox Filmproduction og regissør Gunnar Sohlberg Hagen på dokumentarfilmen om flyulykken på Helgeland for 30 år siden. Du kan se hele filmen på NRK nettTV nå, hvis du ikke fikk den med deg da den gikk i beste sendetid på 30årsmarkeringen for ulykken 6. mai i år.

Fæsterålen
Fæsterålen nærmer seg med stromskritt og prosjektleder Henriette jobber på spreng med å få på plass de siste artistene. Se hele line-up´en her og kjøp billetter før det er for seint!

Sist men ikke minst: møt vår nye kreative leder!

Martin Meisterlin kommer fra stillingen som salgssjef i Andøyposten, Vesteraalens Avis, Sortlandsavisa og VOL. I tillegg er han stand-up komiker, filmstjerne og relativt sprek (skal vi tro på oppdateringer i sosiale medier). På bildet ser vi han i full vigør som konferansier – noe han også mestrer over gjennomsnittet bra. Vi gleder oss altså stort til å jobbe med denne karen, og om du vil ha et ord med han, så er hans flonka nye epostadresse martin@deadlinemedia.no

Carpe diem!
2019-01-31T14:12:00+00:00