Hermann - DEADLINE MEDIA
Loading...

Historien om kjærligheten

Historien om kjærligheten handler om Hermann, en gutt som liker en jente – som liker en annen gutt. Den tar for seg barns første forelskelse og hva det gjør med hodene våre. Også bestefar da, vår viktigste rådgiver i livet.

Hermann – egen produksjon på egen kjøl

  • Manus og regi
  • Foto
  • Props, kostyme og sminke
  • Casting, location Scouting og location management
  • Prosjektleder og produsent
  • og alt annet!
Hermann

Det beste øyeblikket

Jeg tror det beste øyeblikket var da jeg så hvor nydelig bildene ble. Det er helt utrolige omgivelser, og fine karakterer i filmen, så sammen ble det veldig fint. Det var også veldig morsomt å kjøre traktor. Vi hadde heldigvis ingen store kriser underveis, annet enn at vi snubla litt her og der og var sent ute med det meste. Selve innspillingen gikk over 9 dager, men vi hadde noen dager før det, hvor vi bygget alt av rekvisita. Det var faktisk fotografen og regissøren som, unaturlig nok, bygde det meste av det vi ser på filmen. Mye kunne vært bedre planlagt, men sånn er det når budsjettet er på et minimum. Jeg er veldig fornøyd med crewet. Fimen har høy produksjonsverdi, og det er nesten ikke til å forstå at vi var så få mennesker som jobbet med den, med et så lite budsjett. En film som dette har fort et budsjett på over 1,5 millioner. Vi måtte klare oss med én tredel av det.

Regissøren om Hermann

Tord Theodor Olsen har både skrevet manus og hatt regi på filmen om Hermann – og gjort alt annet.

Det er så mange ting fra min egen barndom hvor man gjorde helt syke ting for å imponere damene. Samtidig er jeg nesten hundre prosent sikker på at det jeg gjorde ikke hadde noen innvirkning hverken for eller imot. Så det er jo det denne filmen tar for seg. Det er alltid moro å lage film i Nord-Norge for det er alltid et fryktelig stort spørsmål om vær. Dermed blir prosessen ekstra spennende. Det kan se ut som vi var veldig heldig med været, men de fleste dagene var det 5 grader og overskya.

Våre tjenester

2018-11-01T16:07:09+00:00