Loading...

Historien om tradisjonene

Hvalfangeren

Da vi skulle bistå Norsk Hval med å fortelle hvorfor norsk hval er et bærekraftig alternativ på middagsbordet, tok vi utgangspunkt i en årelang norsk tradisjon. I filmen får du et sterkt innblikk i hvalfangeren Jan Kristiansens liv på havet og det sterke engasjementet for hvalsaken.  Selv om denne filmen kan klassifiseres som kommersiell, er det faktisk en liten minidokumentar, som forteller en sterk historie om levd liv på sjøen i generasjoner. Og en lidenskap som har gått fra far til sønn, og et valg som gladelig hadde blitt tatt på nytt.

For å bidra til kunnskapsheving viser superkokken Kim-Håvard Larsen, Umami Harstad, hvordan man lager den perfekte hvalbiffen hjemme. Kombinasjonen av historie, tradisjon, kunnskap og et moderne kjøkken gjør at man treffer en bred målgruppe, samtidig som man skaper et positivt etterlatt inntrykk av et produkt som har hatt et varierende omdømme.

Norsk Hval
2018-11-01T15:10:31+00:00