OM OSSVi lager film som engasjerer Vi jobber her fordi vi elsker det vi holder på med. Vi er et produksjonsbyrå med fokus på filmproduksjon for både sosiale medier, TV-reklame, kino, eventer og presentasjoner. Vi ble starta som produksjonsselskap for TV2 i 1992, og vet derfor av lang erfaring at nøkkelen til engasjement går via gode historier til folket. Skal målgruppen huske deg og ditt produkt, må du vite hva som er knaggen som trigger dem. Vår unike TV-bakgrunn har gitt oss teft for å se hva som utløser engasjement, og vi analyserer målgruppen din i dybden for å sikre ønsket resultat med filmene dine. Teamet vårt består av prosjektledere, kommunikasjonsrådgiver, fotografer, og vi har en egen avdeling for film og TV-produksjon. Vi har også tilgjengelig egne innspillingsledere, tekstforfattere, produsent, manusforfatter, regissører, klippere, colorist, filmfotografer og b-foto. Vi tilbyr også locationscouting i Lofoten, Vesterålen og Bodøregionen, og produserer dokumentarer, kortfilm og spillefilm. Vi anser oss selv for å være håndverkere og er stolt over å ha skapt helt konkrete gode resultater for kundene våre over i over 25 år. Våre kontorer er på Sortland i Vesterålen og Bodø og har åtte ansatte.
 


Ansatte
Stein Inge Pedersen DAGLIG LEDER

Fotograf og produsent, med fokus på gode bilder og nye utfordringer for selskapet. Stein Inge har lang erfaring fra både reklame og nyhetsbransjen.


Martin Meisterlin KREATIV LEDER / SALGSSJEF

Kreativ kar med nese for totalmarkedsføring. Martin har en allsidig bakgrunn med 15 år i Elkjøp, to år som salgssjef i mediebransjen og utdannelse innen markedsføring og ledelse. Standup-komiker som hobby.


martin@deadlinemedia.no
+47 976 55 658


Inger-Berit Hansen ØKONOMISJEF

Noen må sørge for at regninger blir betalt, fakturaer blir sendt og at folk får lønn. Inger-Berit sørger for at alt økonomisk går ryddig for seg.


Thomas Lind FOTOGRAF OG COLORIST

En nøye filmfotograf som leverer eksepsjonelt gode bilder og lang erfaring med fargesetting av film. Har bidratt på flere større filmproduksjoner.


thomas@deadlinemedia.no
+47 952 83 711


Kevin Benum Kjeldsrud FOTOGRAF OG KLIPPER

Utdannet innen tv- og multimedieproduksjon ved Universitetet i Stavanger. Han er en dreven klipper med god sans for det estetiske.


kevin@deadlinemedia.no
+47 976 25 362


Robin Jensen FOTOGRAF

Jobber med både stillbilder og video. En viktig brikke på livestreaminger. Robin har god teknisk innsikt og et øye for det estetiske.


robin@deadlinemedia.no
+47 954 60 163


Henriette Gjebrea PRODUSENT / PROSJEKTLEDER

Hun tar et prosjekt fra a til å, passer på budsjett, frister og gir deg fortløpende analyse på hvordan ditt budskap når frem til målgruppen. Hun jobber både med event og på prosjekt.


Roger Wallstad-Hamansen LÆRLING

Vår fantastiske lærling som bidrar til at våre produksjoner går som smurt, holder ting ryddig og stadig vekk sørger for at vi holder oss oppdatert.


Katrine Mevatne PROSJEKTLEDER

Hjerte for film og hode for markedskommunikasjon! Strategiutvikling og konseptuering for at du skal nå dine kunder med et budskap som engasjerer, berører og skaper handling.
Disse stoler på oss

Volvo
ASVL / Vekstbedriftene
Innovasjon Norge
TV2
Norsk Hval
Nortura
Norges sjømatråd
Cerpus
Olje og energidept.
Vesterålskraft
Iris Salten
Bodø Kommune
Nordlandskonferansen
NRK
Luftfartstilsynet
Universitetet i Nordland
Bodø Boligbyggelag
Itet
Signal Bredbånd
Vesteraalens
SE gruppen
Bodø i Vinden
Medieoperatørene
Elektro
Imaginary Forces
Corponor
OB-team
Dips ASA
Euronews
Sky News
Mattilsynet
Dips
Coop Nordland