DOKUMENTARHjertefølgerne
På Sandhornøy har familien Hjertefølger bygget sitt drømmenhjem. Av leire, halm og glass har de bygget et naturhus, en miljøvennlig bolig helt utenom det vanlige.
 
Da regissør Tord T. Olsen var på besøk hos familien Hjertefølger for noen år siden ble han så fascinert at han umiddelbart bestemte seg for at disse menneskene måtte det lages dokumentar om. For egen finansiering satte han i gang prosjektet som skulle bli til en 10 minutter lang film om familien.

Filmen tar deg med inn i fire-barnsfamiliens verdier og verden som skiller seg ut fra den stressende hverdagen mange av oss er kjent med. Familien er svært opptatt av permakultur og forsøker å leve med minst mulig negativ innvirkning på miljøet.

Målet med filmen har vært å gi folk den samme følelsen som man får av å være i huset sammen med familien. En slags ro som du sjelden føler ellers når du kommer på besøk til noen.

Historien til Hjertefølgerne er inspirerende og rørende. Da filmen ble lansert gratis på nett fikk den umiddelbart strålende respons. I løpet av de første døgnene hadde nesten 8000 mennekser sett filmen og den ble flittig delt i sosiale medier.

På to dager gikk Facbooksiden fra 0 - 800 følgere og fra 0 - 44 000 i rekkevidde. Hele filmen ble distribuert uten noe markedsbudsjett og all trafikk har vært organisk.
Neste Prosjekt
Verdens vakreste omvei