ASVLGodt Jobba!
Det er ikke like lett for alle å finne sin vei inn i arbeidslivet. Vekstbedriftenes viktigste samfunnsoppdrag er å gjøre arbeid mulig for alle. Vårt oppdrag ble å gjøre folk bevisste på det viktige arbeidet.
 
Det finnes rundt 220 Vekstbedrifter med omtrent 15.000 ansatte i hele Norge. Vekstbedrifter jobber med alt fra industri til matproduksjon og butikkdrift. Mangfoldet av mennesker som jobber i en vekstbedrift er stort, men alle har en ting til felles - de trenger litt hjelp til å finne sin vei i arbeidslivet.

Noen av de ansatte i vekstbedriftene er på varig tilrettelagt arbeid og andre er innom på arbeidstrening før de går ut i ordinært arbeid. Fem historier ble valgt ut til mini-dokumentarserien “Godt Jobba" for å vise spekteret i menneskene som hver dag jobber i en vekstbedrift. Vi ønsket at det etterlatte inntrykket folk skulle sitte igjen med var at vi alle kan komme dit at vi trenger hjelp fra en Vekstbedrift, og at den hjelpen betyr enormt mye for de som får den.
Følgende minidokumentarer ble produsert:

Drøm stort - om Mats som er olympisk mester i svømming og eventyrer.

Hjortehviskeren - om Gørils vei tilbake fra en alvorlig depresjon

Eventyrskogen - om Hege som fikk livet snudd oppned i en bilulykke

Kampen for biene - om Camilla som kjemper for bienes overlevelse

Arbeidsglede - om Silje som er jobbveileder i en vekstbedrift.

Skuespiller Dennis Storhøi sydde sammen dokumentarserien med sin voice, og vi er utrolig stolte over at vi har vært med på å spre det gode ordet om Vekstbedriftenes viktige samfunnsoppdrag.
‘‘
Deadline Media skjønte raskt hvem vi var og hva vi trengte. Teamet har høy faglig integritet, og leverte alltid topp kvalitet til riktig tid. Vi håper vi kan samarbeide med dem en annen gang også!


Flemming Trondsen
Kommunikasjonsrådgiver i ASVL


Neste Prosjekt
Herr og fru Knutsen